STENGS ONDANKS BEKERZEGE HET MIKPUNT: 'WAS BELANGRIJKER TOEN HIJ WAS GEWISSELD'

Kenneth Perez mist vorm bij een aantal Feyenoord-spelers. De analist van ESPN noemt Calvin Stengs als voorbeeld. Desondanks wisten de Rotterdammers zondagavond beslag te leggen op de KNVB Beker.

Door een doelpunt van Igor Paixao wist Feyenoord NEC met 1-0 te verslaan in de eigen Kuip. Perez vind het optreden van de Rotterdammers niet groots. "NEC had het goed voor elkaar", aldus de analist. "Een aantal spelers van Feyenoord is gewoon niet in vorm. Ik heb er een heleboel gezien die wegdoken en nergens aan meededen deze wedstrijd."

Perez vond vooral Stengs tegenvallen. "Hij was belangrijker toen hij was gewisseld dan op het veld. Toen was hij het publiek aan het opjutten. Giménez had een goede assist, maar is verder ook geen schim meer van zichzelf. Dit is niet het frisse Feyenoord. Ze missen twee belangrijke spelers. Het brein op het middenveld, Wieffer, en als linksback Hartman."

Mario Been concludeerde dat de bekerfinale 'voetballend niet groots was'. "Zeker niet. Als Uedia die kans maakt, dan is de wedstrijd eerder gespeeld. Tot het laatst bleef NEC erin geloven, maar vielen de balletjes net niet goed voor ze."

2024-04-21T21:53:34Z dg43tfdfdgfd